Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατικού προϊόντος που ονομάζεται "Lomo embuchado" ή "Caña de lomo", που παρασκευάζεται μέσω διαδικασίας ωρίμανσης-αποξήρανσης διάρκειας άνω των 45 ημερών. Μορφή: κουτί 200g, σακούλα 5kg
Στη Syalis, προσφέρουμε μια κοντινή και εξειδικευμένη υπηρεσία ως φορολογικός σύμβουλος για αυτοαπασχολούμενους στη Φουενχιρόλα και τη Μίχας, βοηθώντας να απλοποιηθεί η φορολογική τους διαδικασία. Επιπλέον, ως διαχείριση ακινήτων στη Φουενχιρόλα και τη Μίχας, διαχειριζόμαστε κοινότητες γειτόνων με επαγγελματισμό και διαφάνεια. Επίσης, δρούμε ως διαχειριστής ακινήτου στη Φουενχιρόλα και τη Μίχας, αναλαμβάνοντας όλες τις λεπτομέρειες συντήρησης και διοίκησης, προσφέροντας ηρεμία και αποτελεσματικότητα στους πελάτες μας.
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg